Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen stuurt gluurder weg

25-06-2019, 10:44 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen heeft enkele dagen geleden een gluurder weggestuurd. Een zwaarlijvige Duitse man werd vrijdagavond betrapt bij het fotograferen van nietsvermoedende vrouwelijke bezoekers. Omdat hij daarmee de huisregels van het park schond, is hij gesommeerd om het park te verlaten.

Dat bevestigt een woordvoerster van het Overijsselse pretpark aan Looopings. De man zat op een bankje in de Main Street van Slagharen, in de buurt van de speelhal Lucky Nugget. Elke keer als er een vrouw voorbij liep, maakte hij stiekem een foto. Een familie uit Spijkenisse kreeg de viespeuk in de smiezen.


ZIE OOK: Asociale Efteling-bezoekers moeten rommel zelf opruimen

"Deze meneer kijkt via zijn telefoon door de cameralens en als er dan vrouwen en meisjes voorbij lopen doet hij zijn camera een stukje omhoog", merkte Slagharen-vakantiegast Thalissa Kortland (21). Ze riep de parkbeveiliging erbij, die de politie ingeschakelde.

Privacy
De man heeft nog tevergeefs geprobeerd om het geheugenkaartje uit de camera te verstoppen. Uiteindelijk werd het kaartje gevonden, waarna Slagharen hem verzocht om te vertrekken. "Op het park kunnen natuurlijk altijd foto's gemaakt worden, maar we willen ook dat gasten elkaars privacy respecteren", zegt de voorlichtster. "Het is een vervelende situatie, die we gelukkig nog niet eerder hebben meegemaakt."

Het fotomateriaal is doorgestuurd naar de Duitse politie. Die beslist of er stappen worden ondernomen tegen de gluurder. Het Nederlandse gezin overweegt nog om aangifte te doen. "Dat zoiets gewoon gebeurt in een kindervakantiepark is gewoon onwerkelijk", schrijft Kortland in een Facebook-bericht.

ZIE OOK: '7-jarige jongen mishandeld op parkeerplaats Attractiepark Slagharen'

Reacties