Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Schlagerfestijn Efteling wordt kindvriendelijker

24-06-2019, 12.57 uur

De Efteling heeft besloten om een jaarlijks schlagerfestijn op zomeravonden iets kindvriendelijker te maken. Op vrijdagen en zaterdagen in juli en augustus treedt traditiegetrouw schlagerzanger Jürgen Freilich op tegenover de Bob. Normaal gesproken zijn de shows bedoeld voor volwassenen, met polonaises, bier en feestmuziek.

De voorstellingen zijn met name populair bij regionale abonnementhouders. Om de entertainmentact geschikter te maken voor gezinnen met kinderen, werd de naam eerder al gewijzigd van Jürgen Freilich Schlager Festijn naar Jürgen Freilich Familien Fest.

Nu neemt de Efteling opnieuw maatregelen om te voorkomen dat het feest uitmondt in een ordinaire zuipavond voor abonnees. Voortaan zijn de eerste twee shows van de avond - om 19.00 en 20.00 uur - zo veel mogelijk gericht op kinderen. Het programma van de laatste twee shows - om 21.00 en 22.00 uur - is nog wel bedoeld voor 18-plussers.

2007
Jürgen Freilich is een typetje van entertainer René Peters. Hij treedt al sinds 2007 regelmatig op in de Efteling, steeds op het Steenbokplein.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be