Efteling

Schlagerfestijn Efteling wordt kindvriendelijker

24-06-2019, 12:57 uur | Reacties

De Efteling heeft besloten om een jaarlijks schlagerfestijn op zomeravonden iets kindvriendelijker te maken. Op vrijdagen en zaterdagen in juli en augustus treedt traditiegetrouw schlagerzanger Jürgen Freilich op tegenover de Bob. Normaal gesproken zijn de shows bedoeld voor volwassenen, met polonaises, bier en feestmuziek.

De voorstellingen zijn met name populair bij regionale abonnementhouders. Om de entertainmentact geschikter te maken voor gezinnen met kinderen, werd de naam eerder al gewijzigd van Jürgen Freilich Schlager Festijn naar Jürgen Freilich Familien Fest.


ZIE OOK: Efteling-zanger gaat gewoon door ondanks leeg plein en regen

Nu neemt de Efteling opnieuw maatregelen om te voorkomen dat het feest uitmondt in een ordinaire zuipavond voor abonnees. Voortaan zijn de eerste twee shows van de avond - om 19.00 en 20.00 uur - zo veel mogelijk gericht op kinderen. Het programma van de laatste twee shows - om 21.00 en 22.00 uur - is nog wel bedoeld voor 18-plussers.

2007
Jürgen Freilich is een typetje van entertainer René Peters. Hij treedt al sinds 2007 regelmatig op in de Efteling, steeds op het Steenbokplein.

ZIE OOK: Efteling onthult programma van Negen Pleinen Festijn 2019

Reacties