Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Efteling

Verblijfsgasten Efteling mogen half uur eerder in acht grote attracties

17-06-2019, 12:55 uur | ReactiesFoto: promenadefotos

Wie blijft slapen in de Efteling, heeft een streepje voor. Vanaf 1 juli kunnen verblijfsgasten van het sprookjespark een half uur eerder gebruikmaken van acht grote attracties. Het gaat om Baron 1898, Vogel Rok, Carnaval Festival, Monsieur Cannibale, Droomvlucht, Villa Volta, Fata Morgana en de Bob.

Tot nu toe stonden Baron 1898, Carnaval Festival, Villa Volta en de Bob niet op de lijst. De trekpleisters vervangen het Sprookjesbos, de carrousels op het Anton Pieckplein, PandaDroom en het Spookslot. Omdat daar eigenlijk nooit lange wachtrijen staan, leverde het eerder openstellen van die attracties weinig tijdswinst op.


ZIE OOK: Bouwtekeningen: dit wordt de vervanger van de Bob in de Efteling

Verder zijn de Kleuterhof en het Avonturendoolhof straks eerder toegankelijk. De nieuwste attractie Symbolica opent voor alle bezoekers om 10.00 uur. Verblijfsgasten krijgen wel de kans om daar eerder in de rij aan te sluiten.

Aparte ingang
Gasten van de vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land betreden het park via een speciale ingang aan de rechterkant van entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen. Vervolgens wandelen ze via het Efteling Theater naar Fata Morgana. Voor gasten van het Efteling Hotel is er een aparte ingang bij de Kleuterhof, naast Vogel Rok.

Na de zomer sluit de Bob definitief om plaats te maken voor de nieuwe familieachtbaan Max & Moritz. "Er komt vanaf dat moment een alternatieve attractie die we eerder openstellen voor verblijfsgasten", zegt een woordvoerder.

ZIE OOK: Video: dit zijn de aanpassingen in Efteling-attractie Carnaval Festival

Reacties