Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Verblijfsgasten Efteling mogen half uur eerder in acht grote attracties

17-06-2019, 12.55 uurBeeld: @promenadefotos

Wie blijft slapen in de Efteling, heeft een streepje voor. Vanaf 1 juli kunnen verblijfsgasten van het sprookjespark een half uur eerder gebruikmaken van acht grote attracties. Het gaat om Baron 1898, Vogel Rok, Carnaval Festival, Monsieur Cannibale, Droomvlucht, Villa Volta, Fata Morgana en de Bob.

Tot nu toe stonden Baron 1898, Carnaval Festival, Villa Volta en de Bob niet op de lijst. De trekpleisters vervangen het Sprookjesbos, de carrousels op het Anton Pieckplein, PandaDroom en het Spookslot. Omdat daar eigenlijk nooit lange wachtrijen staan, leverde het eerder openstellen van die attracties weinig tijdswinst op.

Verder zijn het Kleuterhof en het Avonturendoolhof straks eerder toegankelijk. De nieuwste attractie Symbolica opent voor alle bezoekers om 10.00 uur. Verblijfsgasten krijgen wel de kans om daar eerder in de rij aan te sluiten.

Aparte ingang
Gasten van de vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land betreden het park via een speciale ingang aan de rechterkant van entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen. Vervolgens wandelen ze via het Efteling Theater naar Fata Morgana. Voor gasten van het Efteling Hotel is er een aparte ingang bij het Kleuterhof, naast Vogel Rok.

Na de zomer sluit de Bob definitief om plaats te maken voor de nieuwe familieachtbaan Max & Moritz. "Er komt vanaf dat moment een alternatieve attractie die we eerder openstellen voor verblijfsgasten", zegt een woordvoerder.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be