Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell krijgt grootste 'tipping bucket' van Nederland: 1700 liter water

11-06-2019, 15.17 uur

Het Tikibad van Duinrell krijgt de grootste kantelende wateremmer van Nederland. Vanaf komende zomer kunnen bezoekers verkoeling zoeken onder een enorme 'tipping bucket'. Als de emmer omver kiept, komt er maar liefst 1700 liter water vrij.

De emmer is onderdeel van het vernieuwde buitengedeelte van het Tikibad. Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van het zwemparadijs wordt het buitengebied uitgebreid met meerdere waterglijbanen, een waterspeelplaats en een verwarmd buitenbad.

Een woordvoerster noemt de gigantische emmer "de kers op de taart". Het Tikibad, geopend in 1984, is het grootste waterpark van de Benelux. Tot nu toe was het volledige openluchtgedeelte vrij toegankelijk voor bezoekers van het attractiepark. Daar komt straks verandering in. In juli moet de toevoeging af zijn.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be