Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Disneyland Paris

Zo omzeil je de FastPass-regels in Disneyland Paris

10-06-2019, 19:01 uur | Reacties

Een youtuber onthult één van de best bewaarde geheimen van de FastPass in Disneyland Paris. Bezoekers van de Disney-parken kunnen bij enkele grote attracties een gratis FastPass halen, waarmee ze de wachtrij kunnen omzeilen op een vooraf aangegeven tijdstip. Normaal gesproken geldt er een maximum van één FastPass per keer.

Op een FastPass-ticket staat het tijdstip waarop de volgende kaart gehaald kan worden. Dat blijkt echter niet altijd te kloppen. De achtbaan Indiana Jones and the Temple of Peril valt buiten het systeem, vertelt youtuber Curious Axel in een video. Wie al een FastPass heeft voor een andere attractie, kan altijd óók een voordringpas halen voor de Indiana Jones-achtbaan. Hetzelfde geldt voor vliegsimulator Star Tours, ontdekte Looopings.


ZIE OOK: Disneyland Paris vraagt 150 euro per persoon voor onbeperkte FastPass

Overigens is het eveneens mogelijk om tegelijkertijd een FastPass te halen voor een attractie in het Disneyland Park én een attractie in het Walt Disney Studios Park. Op die manier kunnen bezoekers dus drie geldige FastPass-tickets tegelijk in hun bezit hebben.

Betaald
Disneyland Paris doet zelf geen inhoudelijke mededelingen over de precieze werking van het FastPass-systeem. Wel wordt er de laatste tijd steeds meer reclame gemaakt voor een betaalde variant, zonder restricties. De hele dag gebruikmaken van alle FastPass-rijen kost in het hoogseizoen 150 euro per persoon.ZIE OOK: 'Man hackt FastPass-systeem in Disneyland Paris'

Reacties