Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Attractiepark Toverland

Toverland laat bezoekers toverstok huren

10-06-2019, 13:07 uur | Reacties

Bezoekers van Toverland kunnen nu ook een toverstok huren. Sinds vorig jaar is het mogelijk om voor 24,95 euro een toverstaf te kopen waarmee in entreegebied Port Laguna speciale effecten geactiveerd kunnen worden. Voor gezinnen die dat te duur vinden, heeft het Limburgse attractiepark nu een oplossing bedacht.

Voor 5 euro mogen bezoekers een toverstok de hele dag uitproberen. Ze betalen 20 euro borg. Dat bedrag krijgen ze terug als ze de staf weer inleveren. "Het is een proef waarmee we het toveren voor iedereen toegankelijk willen maken", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Binnenkort bekijken we of we dit willen doorzetten."


ZIE OOK: Toverland verstopt speciale effecten in nieuw entreegebied

Een opvallend reclamebord wijst passanten op de nieuwe actie. Eerder verschenen in het gebied al verschillende reclameposters en -borden om de toverstokken te promoten. De interactieve souvenirtjes zijn verkrijgbaar in de grote souvenirwinkel Mundo Magica en bij de Magistralis' Magic Store.

Etalageruiten
In totaal zijn er negen plekken waar gasten hun toverkunsten kunnen vertonen. Op een speciale kaart kunnen ze zien waar de toverlocaties zich bevinden. Het gaat veelal om kleine effectjes in etalageruiten. Port Laguna ging bijna een jaar geleden open.ZIE OOK: Interactieve Twinkeltoorts laat Efteling-bezoekers zelf toveren

Reacties