Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: Disneyland Paris sloopt attractie

07-06-2019, 16.26 uurBeeld: engineeringdream, ED92

Er blijft weinig meer over van Armageddon: les Effets Spéciaux in Disneyland Paris. Eind maart was de attractie voor de allerlaatste keer geopend. Inmiddels is een groot deel van het gebouw gesloopt, blijkt uit nieuwe foto's.

Alleen een stukje van de originele zijmuur herinnert nog aan de originele attractie, die in 2002 openging. Armageddon moet plaatsmaken voor een interactieve darkride met Marvel-superheld Spider-Man in de hoofdrol. Het openingsjaar is nog niet bekendgemaakt.

De rest van het bijbehorende themagebied Backlot krijgt ook een Marvel-thema. Achtbaan Rock 'n' Roller Coaster sluit komend najaar voor een grote verbouwing, die in 2020 afgerond moet zijn. Verder komt er een meet-and-greet-locatie met de werknaam Mission Control.

Wat er met de aangrenzende stuntshow Moteurs... Action! gaat gebeuren, is nog niet duidelijk.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be