Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Twee nieuwe mascottes in Duinrell: 'Populair bij jong en oud'

06-06-2019, 16.22 uur

Duinrell-mascotte Rick de Kikker krijgt gezelschap van twee nieuwe karakters. Vanaf komend weekend kunnen bezoekers van het Wassenaarse attractiepark ook op de foto met de eend Kwakus Kwebbel en de wijze uil Wauwel. Beide personages komen al jaren voor in Duinrell, maar tot nu toe waren ze niet in levenden lijve te ontmoeten.

Kwakus Kwebbel is bekend van de Kwakus Kwebbel Show, een computergestuurde poppenshow die al vanaf 1988 te zien is. Sindsdien werd de muzikale theatervoorstelling al tienduizenden keren opgevoerd. Wauwel de Uil is sinds 2004 te vinden in themagebied Rick's Avonturen Burcht, waar hij als animatronic aanwezig is.

"Kwakus Kwebbel is al decennia populair bij jong en oud", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Veel bezoekers kunnen de liedjes uit de show inmiddels meezingen. We vinden het heel leuk dat hij deze zomer dagelijks door Duinrell loopt, natuurlijk inclusief zijn karakteristieke blauwe badjas."

Souvenirs
Kwakus Kwebbel en Wauwel krijgen een prominentere plek in het park. Duinrell is ook bezig met de ontwikkeling van bijbehorende souvenirs. Rick de Kikker en zijn vriendinnetje Lelie blijven de officiële gastheer en gastvrouw.Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be