Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Onride-video van nieuwe achtbaan Untamed in Walibi Holland

04-06-2019, 19.53 uur

Walibi Holland geeft fans een voorproefje op een rit in de nieuwe achtbaan Untamed. Het pretpark toont vanavond een officiële onride-video van de sensationele hybrid coaster, die op 1 juli opengaat. Daarop is te zien hoe een trein vanaf een hoogte van 36,5 meter naar beneden stort met een topsnelheid van 92 kilometer per uur.

Daarna volgt een wild parcours met maar liefst vijf inversies. Untamed werd gebouwd door de Amerikaanse fabrikant Rocky Mountain Construction. Gisteren vond het allereerste testritje plaats. De komende weken zal de achtbaan veelvuldig getest geworden.

Een oude versie van de onride-video lekte eerder vandaag al uit via verschillende videosites. Een bouwvakker had die beelden ongevraagd online gezet, waarna het filmpje massaal werd gedeeld. "Dat had niet mogen gebeuren", zegt een woordvoerder.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be