Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Bijzondere politieoefening in Walibi Belgium

29-05-2019, 19.46 uur

In Walibi Belgium vond vandaag een bijzondere politieoefening plaats. Een speciale eenheid van de federale politie gebruikte het attractiepark voor een uitgebreide training, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Het pretpark was gesloten voor publiek.

"Er is getraind in de 4D Cinema en in halloweenspookhuis Lumberjack", weet de voorlichtster. Om de tactiek van de elite-eenheid geheim te houden, mag ze verder geen details geven. Lumberjack is aangekleed als een onheilspellend bos waar een moordlustige houthakker zou wonen.

Het terrein van Walibi Belgium wordt vaker gebruikt voor oefeningen, maar meestal gaat het om hulpverleners of reddingshonden. "Het is voor het eerst dat een speciale eenheid van de politie hier komt trainen." Morgen is het park weer open voor bezoekers.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be