Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde

Eerste foto's van nieuw zwemparadijs Bellewaerde Aquapark

28-05-2019, 20.51 uur

Het nieuwe zwemparadijs van het Belgische pretpark Bellewaerde is bijna af. Op 1 juli opent Bellewaerde Aquapark in Ieper, met acht verschillende glijbanen. Op de website van het overdekte waterpark staan inmiddels de eerste foto's van het interieur. Daarop zijn ook verschillende waterattracties te zien.

De belangrijkste blikvangers zijn de bandenglijbaan Aquaventure, de familieglijbaan Regenboog, de megaglijbaan Maxi Splash, de lazy river Jungle Expedition en de dubbele interactieve glijbaan Splash Clash.

Kinderen kunnen zich uitleven bij de drie waterspeelplaatsen Bambino Beach, Junior Explorer en Aqua Fort. In de Secret Cave zijn een bubbelbad en een sauna te vinden. Een grote duikboot huisvest een aquarium met vissen. Buiten bevindt zich een grote ligweide.

Een regulier entreekaartje voor Bellewaerde Aquapark gaat 21 euro kosten. Kinderen tussen 100 en 139 centimeter zijn 19 euro kwijt.

Meer Bellewaerde
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be