Attractiepark Toverland

Foto's: drukte in Toverland tijdens YouTube-dag

19-05-2019, 23:09 uur | Reacties

Een speciale YouTube-dag in Toverland heeft heel wat mensen op de been gebracht. Op optredens, vraaggesprekken en meet-and-greets met enkele beroemde youtubers kwamen zondag enkele duizenden kinderen en hun ouders af. Het attractiepark had onder meer Enzo Knol, Milan Knol, Dylan Haegens en Dionne Slagter (OnneDI) gestrikt.

Op een speciaal podium in themagebied Port Laguna beantwoordden ze vragen van bezoekers. Verder gaven de leden van YouTube-kanaal Smoare een stuntshow, waaraan ook Enzo Knol onaangekondigd even meedeed.


ZIE OOK: Youtubers maken honderd ritjes in achtbaan: 'Ontzettend zwaar'

In een conferentieruimte in het overdekte themadeel Wunderwald vonden meet-and-greets plaats met Emma Keuven, Bo Beljaars (Bokado), Smoare en Duncan Massink (Djuncan). Vier pretparkvloggers zaten ondertussen bijna acht uur lang in de houten achtbaan Troy.

Loting
Toverland had het evenement - dat officieel YoutubersxToverland heet - groots aangepakt. Een online lotingssysteem bepaalde welke bezoekers welke youtubers konden ontmoeten. Dat voorkwam geduw en getrek.

Een woordvoerster zegt tevreden te zijn over de gang van zaken. "Het was gezellig druk en het weer was goed", laat ze weten. "Ik heb heel veel blije gezichten gezien." Of er een tweede editie komt, is nog niet besloten.ZIE OOK: YouTube-evenement in Toverland met grote namen

Reacties