Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuw uiterlijk voor 'bosjesman' uit Efteling-attractie Carnaval Festival

14-05-2019, 17.04 uurBeeld: @Eftelwesley

De bekende 'bosjesman' uit Carnaval Festival in de Efteling heeft een metamorfose gehad. Tot nu werden alle donkere figuren in de attractie uitgebeeld als primitieve krijgers met botten of ringen door hun neus. Nu enkele controversiële scènes in Carnaval Festival worden aangepast, veranderen ook de beeltenissen in de rest van het park.

Zo is het nieuwe uiterlijk van de Afrikaanse figuren vanaf vandaag alvast te zien in Jokies Wereld, de souvenirwinkel naast Carnaval Festival. De Afrikaan is zijn neus- en oorringen, verbaasde blik en primitieve haardracht verloren. Hij heeft nu een eigentijdsere uitstraling.

Eerder werden de oude figuren al verwijderd van de gevel van de winkel. Carnaval Festival zelf gaat volgende week weer open voor publiek, op donderdag 23 mei. Naast het Afrikaanse gedeelte hebben ook de Aziatische scènes een andere opgezet gekregen.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be