Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park

Thorpe Park gaat strijd aan met asojeugd

22-04-2012, 17.16 uur

Wildwaterbaan Rumba Rapids in Thorpe Park wordt al jaren geteisterd door asociale pubers. Idioten gaan halverwege de rit aan de wandel of springen in het water en zwemmen tussen de boten door.

Dom en levensgevaarlijk. Voor het Britse pretpark is de maat vol. In een poging om de chronische overlast te stoppen worden voortaan alleen nog families met kleine kinderen toegelaten. Jongeren zijn niet meer welkom, ook als ze goed zijn opgevoed en geen trainingsbroek dragen.

Het schijnt een tijdelijke oplossing te zijn. Thorpe Park zoekt nog naar een manier om overlastgevers definitief buiten de deur te houden.



Meer Thorpe Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be