Movie Park Germany

Foto's: Movie Park Germany vernieuwt bekende attractie Bermuda Triangle

10-05-2019, 17:33 uur | Reacties

De iconische waterbaan Bermuda Triangle in Movie Park Germany heeft een nieuw uiterlijk. Oorspronkelijk oogde de attractie als een grote vulkaan, maar door achterstallig onderhoud lag het exterieur er de afgelopen jaren zeer verpauperd bij. Nu ondergaat de waterattractie eindelijk een opknapbeurt.

Daarbij wordt de vulkaan getransformeerd tot een grote zandberg in de woestijn. Het nieuwe verhaal van de attractie speelt zich af op de geheimzinnige Amerikaanse militaire basis Area 51, gelegen in de Nevadawoestijn. Bezoekers komen tijdens een vaartocht - net als voorheen - oog in oog te staan met buitenaardse wezens.


ZIE OOK: Video: achter de schermen bij waterbaan in Movie Park Germany

"De werkzaamheden liggen nog steeds op schema", vertelt marketingdirecteur en projectleider Manuel Prossotowicz aan Looopings. "Het grootste deel van de infrastructurele werkzaamheden aan de binnenkant is gereed." Op dit moment wordt gewerkt aan de boten. "Die krijgen een nieuw kleurenschema."

Werkplaats
In plaats van grijs en geel is de grote berg nu rood. "Deze kleur is een basis waar we later schilderingen op kunnen aanbrengen", aldus Prossotowicz. "In onze werkplaats zijn we bezig met testopstelling." Er komen ook verschillende nieuwe decorstukken.

De waterbaan gaat Area 51 - Top Secret heten. Bij de ingang verscheen een vliegende schotel. Komende zomer vindt de heropening plaats. Movie Park heeft nog geen exacte datum gecommuniceerd.ZIE OOK: Grote opknapbeurt voor waterbaan Bermuda Triangle in Movie Park

Reacties