Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Foto's: Movie Park Germany vernieuwt bekende attractie Bermuda Triangle

10-05-2019, 17.33 uur

De iconische waterbaan Bermuda Triangle in Movie Park Germany heeft een nieuw uiterlijk. Oorspronkelijk oogde de attractie als een grote vulkaan, maar door achterstallig onderhoud lag het exterieur er de afgelopen jaren zeer verpauperd bij. Nu ondergaat de waterattractie eindelijk een opknapbeurt.

Daarbij wordt de vulkaan getransformeerd tot een grote zandberg in de woestijn. Het nieuwe verhaal van de attractie speelt zich af op de geheimzinnige Amerikaanse militaire basis Area 51, gelegen in de Nevadawoestijn. Bezoekers komen tijdens een vaartocht - net als voorheen - oog in oog te staan met buitenaardse wezens.

"De werkzaamheden liggen nog steeds op schema", vertelt marketingdirecteur en projectleider Manuel Prossotowicz aan Looopings. "Het grootste deel van de infrastructurele werkzaamheden aan de binnenkant is gereed." Op dit moment wordt gewerkt aan de boten. "Die krijgen een nieuw kleurenschema."

Werkplaats
In plaats van grijs en geel is de grote berg nu rood. "Deze kleur is een basis waar we later schilderingen op kunnen aanbrengen", aldus Prossotowicz. "In onze werkplaats zijn we bezig met testopstelling." Er komen ook verschillende nieuwe decorstukken.

De waterbaan gaat Area 51 - Top Secret heten. Bij de ingang verscheen een vliegende schotel. Komende zomer vindt de heropening plaats. Movie Park heeft nog geen exacte datum gecommuniceerd.Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be