Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-kantoor staat te koop

10-05-2019, 13.41 uur

De Efteling heeft een kantoorpand te koop gezet. Enkele jaren geleden kocht het sprookjespark een groot gebouw aan de Europalaan in Kaatsheuvel, op een steenworp afstand van het Efteling Hotel en Carnaval Festival. Het voormalige Rabobank-kantoor had onderdeel moeten worden van de uitbreidingsplannen van het attractiepark.

Nu blijkt dat de Efteling weer van het pand af wil. "Met de vaststelling van het bestemmingsplan zijn de kaders voor de groei van de Efteling definitief bepaald". luidt de uitleg. "Die groei zien we vooral in oostelijke en westelijke richting, niet zozeer in noordelijke richting."

De Europalaan vormt daarbij de grens. "Mede daarom is besloten het pand nu weer te verkopen. Er is goed over deze beslissing nagedacht."

Buurtbewoners
Het nieuwe bestemmingsplan van de Efteling is vorig jaar unaniem goedgekeurd door de gemeenteraad van Loon op Zand. Omdat enkele boze buurtbewoners naar de Raad van State zijn gestapt, mag het attractiepark voorlopig niet uitbreiden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be