Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi-bezoekers mogen moeder gratis meenemen op Moederdag

07-05-2019, 21.31 uur | Reacties

Moeders mogen aanstaande zondag gratis naar Walibi Holland. Het pretpark nodigt iedereen uit om zijn of haar moeder op Moederdag kosteloos mee te nemen. De actie geldt bij aankoop van één of meerdere entreekaarten. Ook abonnementhouders mogen op zondag gratis met hun moeder het park in.

"Weet je niet wat je moet geven voor Moederdag?", staat in de promotietekst. "Geen zorgen, wij hebben namelijk een hele toffe actie." Online kost een kaartje voor aanstaande zondag 29 euro. Bij het bestellen kunnen bezoekers per betaald ticket ook een gratis voucher voor Moederdag selecteren.

De tickets worden vervolgens per mail verstuurd. Aan de kassa zijn bezoekers op de dag zelf 34,50 euro per persoon kwijt. Wie een Walibi-abonnement heeft, kan zich zondag met zijn of haar moeder melden bij de ingang voor abonnementhouders.

Ontbijt
Ook vakantiepark Walibi Village heeft een speciale actie. Wie een overnachting boekt van zaterdag 11 op zondag 12 mei, ontvangt voor de moeder van het gezelschap een gratis diner en ontbijt. Bij een verblijf zitten toegangsbewijzen voor het attractiepark inbegrepen.

Dat Walibi moeders in het zonnetje wil zetten, was vorig jaar nog ondenkbaar. Toen profileerde het pretpark zich als een stoere plek voor tieners en twintigers. Dit jaar wordt er in de marketing ook gefocust op gezinnen met kleine kinderen.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be