Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Walibi Holland

Walibi-bezoekers mogen moeder gratis meenemen op Moederdag

07-05-2019, 21:31 uur | Reacties

Moeders mogen aanstaande zondag gratis naar Walibi Holland. Het pretpark nodigt iedereen uit om zijn of haar moeder op Moederdag kosteloos mee te nemen. De actie geldt bij aankoop van één of meerdere entreekaarten. Ook abonnementhouders mogen op zondag gratis met hun moeder het park in.

"Weet je niet wat je moet geven voor Moederdag?", staat in de promotietekst. "Geen zorgen, wij hebben namelijk een hele toffe actie." Online kost een kaartje voor aanstaande zondag 29 euro. Bij het bestellen kunnen bezoekers per betaald ticket ook een gratis voucher voor Moederdag selecteren.


ZIE OOK: Walibi Holland past website aan: 'Pretpark voor het hele gezin'

De tickets worden vervolgens per mail verstuurd. Aan de kassa zijn bezoekers op de dag zelf 34,50 euro per persoon kwijt. Wie een Walibi-abonnement heeft, kan zich zondag met zijn of haar moeder melden bij de ingang voor abonnementhouders.

Ontbijt
Ook vakantiepark Walibi Village heeft een speciale actie. Wie een overnachting boekt van zaterdag 11 op zondag 12 mei, ontvangt voor de moeder van het gezelschap een gratis diner en ontbijt. Bij een verblijf zitten toegangsbewijzen voor het attractiepark inbegrepen.

Dat Walibi moeders in het zonnetje wil zetten, was vorig jaar nog ondenkbaar. Toen profileerde het pretpark zich als een stoere plek voor tieners en twintigers. Dit jaar wordt er in de marketing ook gefocust op gezinnen met kleine kinderen.

ZIE OOK: Walibi Holland maakt entreeprijzen voor 2019 bekend

Reacties