Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Serengeti-Park Hodenhagen

Dierenverzorger zwaargewond door aanval leeuwen

05-05-2019, 00.42 uur

In een Duits dierenpark is een 24-jarige verzorger zwaargewond geraakt in het leeuwenverblijf. De man werd zaterdagochtend aangevallen door twee mannetjesleeuwen. Wat de medewerker in het verblijf deed, is niet duidelijk.

Normaal gesproken is er geen direct contact tussen de leeuwen en de verzorgers. Bovendien hadden de dieren al eten gehad. De politie onderzoekt de zaak. Een collega heeft het leven van de man kunnen redden door de leeuwen weg te lokken en op te sluiten.

Het incident vond plaats in Serengeti-Park, dat ongeveer vijftig kilometer boven Hannover ligt. Bezoekers zouden niets van het voorval hebben meegekregen. Het slachtoffer moest per helikopter worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij is wel buiten levensgevaar.

Meer Serengeti-Park Hodenhagen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be