Attractie- & Vakantiepark Slagharen

'7-jarige jongen mishandeld op parkeerplaats Attractiepark Slagharen'

02-05-2019, 21.59 uur | Reacties

Op de parkeerplaats van Attractiepark Slagharen is woensdagavond een 7-jarige jongen mishandeld. Dat meldt de opa van het slachtoffer op Facebook. De man is op zoek naar getuigen die de gebeurtenissen gezien of gefilmd hebben. Hij is van plan om aangifte te doen bij de politie.

"In het bijzijn van zijn moeder, broer en zusje is een 7-jarige jongen - mijn kleinzoon - door zijn vader mishandeld", schrijft Rene Splinter. "De keel van het kind werd door zijn vader dichtgeknepen en vervolgens werd hij hardhandig in de auto gesmeten." Het vooral vond rond 19.00 uur plaats.


ZIE OOK: Weer auto gestolen op parkeerplaats Attractiepark Slagharen

Volgens Splinter is de mishandeling gefilmd door omstanders. "Om goed aangifte te kunnen doen van deze brute omgang met een kind is het van groot belang dat wij deze filmpjes aan de politie kunnen tonen." Het kind zou al jaren mishandeld worden. Inmiddels is het Facebook-bericht al bijna duizend keer gedeeld.

Veilige omgeving
Het management van Attractiepark Slagharen is geschrokken van het bericht, vertelt een woordvoerster aan Looopings. "We streven ernaar om alle gasten een plezierige dag te bieden. Daarnaast doen we er alles aan om een veilige omgeving te creëren."

Over de beschreven situatie was bij Slagharen tot nu toe niets bekend. "Mochten betrokkenen en instanties op zoek zijn naar nadere informatie, dan kunnen zij zich bij ons melden." Of er camerabeelden beschikbaar zijn, wordt nog bekeken. "Maar de kans bestaat dat dit buiten beeld heeft plaatsgevonden."

ZIE OOK: Parkeerplaats van Attractiepark Slagharen gaat één dag dicht

Reacties