Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn stuurt nieuwe botsauto's terug naar leverancier

02-05-2019, 21.12 uur | Reacties

De nieuwste attractie van Avonturenpark Hellendoorn werkt nog niet vlekkeloos. Afgelopen maand opende het Overijsselse pretpark de botsauto-piste Fort KnalKruit. Een deel van de karretjes is nu alweer verdwenen, bevestigt een voorlichter aan Looopings. Vanwege een technisch probleem zijn ze teruggestuurd naar de Italiaanse leverancier Bertazzon.

"Er zijn technische aanpassingen nodig aan de voertuigen", legt de woordvoerder uit. Fort KnalKruit bestaat uit twee delen: een baan met kleine botsauto's voor jonge kinderen en een baan met grotere exemplaren voor oudere bezoekers. "Een aantal grote botsauto's is weg."


ZIE OOK: Dit zijn de nieuwe attracties van Avonturenpark Hellendoorn

Wat er precies mis was met de karretjes, zegt de woordvoerder niet. "De vonken vlogen er tijdens het rijden onderuit", vertelt een anonieme medewerker aan dagblad Tubantia. "Het valt reuze mee", reageert de zegsman. "Ik heb geen vonken gezien."

Tussenoplossing
Voorlopig staan de grote en kleine botsauto's bij elkaar op één baan, als tussenoplossing. De maximale lengte voor de mini's is tijdelijk opgeschroefd van 130 naar 150 centimeter. "Binnenkort zijn beide vloeren weer operationeel."

ZIE OOK: Avonturenpark Hellendoorn presenteert ontwerpen van nieuwe attractie

Reacties