DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort presenteert zich aan koninklijke familie

27-04-2019, 19:37 uur | Reacties

DierenPark Amersfoort speelde vandaag een prominente rol tijdens het bezoek van de koninklijke familie aan Amersfoort. De dierentuin kreeg uitgebreid de kans om zich te presenteren aan koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane. Daarvoor was midden in de Utrechtse stad een speciale themawereld gecreëerd.

De koninklijke familie vierde dit jaar Koningsdag in Amersfoort. Onderdeel van een wandeling door de stad was een demonstratie van DierenPark Amersfoort. Daarbij werden verschillende elementen uit de dierentuin uitgelicht, waaronder het Dinopark. Ook kregen de Oranjes de kans om dierenpoep te ruiken en dierenhuiden te voelen.


ZIE OOK: Efteling in de schijnwerpers tijdens Koningsdag in Tilburg

De presentatie werd afgesloten met een dansvoorstelling. In totaal duurde het gedeelte met DierenPark Amersfoort zo'n zes minuten. Voor de dierentuin was dat een enorme reclamespot, gezien door miljoenen tv-kijkers. De volledige uitzending is online terug te kijken.

Efteling
Twee jaar geleden stond de Efteling nog in de schijnwerpers tijdens de landelijke viering van Koningsdag, toen in Tilburg.

ZIE OOK: Ruim 10 procent minder bezoekers voor DierenPark Amersfoort

Reacties