Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort presenteert zich aan koninklijke familie

27-04-2019, 19.37 uur

DierenPark Amersfoort speelde vandaag een prominente rol tijdens het bezoek van de koninklijke familie aan Amersfoort. De dierentuin kreeg uitgebreid de kans om zich te presenteren aan koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane. Daarvoor was midden in de Utrechtse stad een speciale themawereld gecreëerd.

De koninklijke familie vierde dit jaar Koningsdag in Amersfoort. Onderdeel van een wandeling door de stad was een demonstratie van DierenPark Amersfoort. Daarbij werden verschillende elementen uit de dierentuin uitgelicht, waaronder het Dinopark. Ook kregen de Oranjes de kans om dierenpoep te ruiken en dierenhuiden te voelen.

De presentatie werd afgesloten met een dansvoorstelling. In totaal duurde het gedeelte met DierenPark Amersfoort zo'n zes minuten. Voor de dierentuin was dat een enorme reclamespot, gezien door miljoenen tv-kijkers. De volledige uitzending is online terug te kijken.

Efteling
Twee jaar geleden stond de Efteling nog in de schijnwerpers tijdens de landelijke viering van Koningsdag, toen in Tilburg.









Meer DierenPark Amersfoort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be