Walibi Holland

Walibi wijst bezoekers op rookverbod met nieuwe omroep

13-04-2019, 15.50 uur | Reacties

Nieuwe omroepberichten in Walibi Holland moeten duidelijk maken dat bezoekers niet overal mogen roken. In de wachtrijen bij de attracties - ook in de openlucht - geldt al jaren een rookverbod. Sinds dit seizoen is in de rijen zeer regelmatig een waarschuwingsbandje te horen.

Er bestond al een Nederlandse omroep, maar die werd tot nu toe nauwelijks afgespeeld. Wie nu staat te wachten bij de grote attracties, hoort veelvuldig een Nederlands, Duits en Engels bericht voorbijkomen.


ZIE OOK: Foto: Walibi-bezoekers draaien joint in achtbaan Goliath

De Nederlandse tekst luidt als volgt: "Beste gast, roken en het gebruik van e-sigaretten is niet toegestaan in de wachtrijen en stations van onze attracties. Voor het comfort van al onze gasten vragen we je dan ook om niet te roken. Bedankt voor je medewerking."

Aangewezen plaatsen
Buiten de rijen mogen Walibi-bezoekers nog wel roken in de openlucht. Sommige Nederlandse parken, waaronder Burgers' Zoo, Apenheul, Wildlands Adventure Zoo Emmen en Avonturenpark Hellendoorn, hebben een algeheel rookverbod ingevoerd. Daar mag roken alleen nog op enkele aangewezen plaatsen.

ZIE OOK: Rokende bezoekers niet meer welkom in dierentuin Artis

Reacties