Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi wijst bezoekers op rookverbod met nieuwe omroep

13-04-2019, 15.50 uur | Reacties

Nieuwe omroepberichten in Walibi Holland moeten duidelijk maken dat bezoekers niet overal mogen roken. In de wachtrijen bij de attracties - ook in de openlucht - geldt al jaren een rookverbod. Sinds dit seizoen is in de rijen zeer regelmatig een waarschuwingsbandje te horen.

Er bestond al een Nederlandse omroep, maar die werd tot nu toe nauwelijks afgespeeld. Wie nu staat te wachten bij de grote attracties, hoort veelvuldig een Nederlands, Duits en Engels bericht voorbijkomen.

De Nederlandse tekst luidt als volgt: "Beste gast, roken en het gebruik van e-sigaretten is niet toegestaan in de wachtrijen en stations van onze attracties. Voor het comfort van al onze gasten vragen we je dan ook om niet te roken. Bedankt voor je medewerking."

Aangewezen plaatsen
Buiten de rijen mogen Walibi-bezoekers nog wel roken in de openlucht. Sommige Nederlandse parken, waaronder Burgers' Zoo, Apenheul, Wildlands Adventure Zoo Emmen en Avonturenpark Hellendoorn, hebben een algeheel rookverbod ingevoerd. Daar mag roken alleen nog op enkele aangewezen plaatsen.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be