Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi wijst bezoekers op rookverbod met nieuwe omroep

13-04-2019, 15.50 uur

Nieuwe omroepberichten in Walibi Holland moeten duidelijk maken dat bezoekers niet overal mogen roken. In de wachtrijen bij de attracties - ook in de openlucht - geldt al jaren een rookverbod. Sinds dit seizoen is in de rijen zeer regelmatig een waarschuwingsbandje te horen.

Er bestond al een Nederlandse omroep, maar die werd tot nu toe nauwelijks afgespeeld. Wie nu staat te wachten bij de grote attracties, hoort veelvuldig een Nederlands, Duits en Engels bericht voorbijkomen.

De Nederlandse tekst luidt als volgt: "Beste gast, roken en het gebruik van e-sigaretten is niet toegestaan in de wachtrijen en stations van onze attracties. Voor het comfort van al onze gasten vragen we je dan ook om niet te roken. Bedankt voor je medewerking."

Aangewezen plaatsen
Buiten de rijen mogen Walibi-bezoekers nog wel roken in de openlucht. Sommige Nederlandse parken, waaronder Burgers' Zoo, Apenheul, Wildlands Adventure Zoo Emmen en Avonturenpark Hellendoorn, hebben een algeheel rookverbod ingevoerd. Daar mag roken alleen nog op enkele aangewezen plaatsen.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be