Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
This is Holland

Vliegsimulator This is Holland in Amsterdam introduceert abonnement

11-04-2019, 17.16 uur

Vliegsimulator This is Holland komt met een oplossing voor bezoekers die vaker langs willen komen. Tot nu toe kende de Amsterdamse attractie alleen losse tickets. Sinds kort is er ook een jaarabonnement verkrijgbaar.

Een bezoek aan This is Holland bestaat uit twee voorshows, gevolgd door een simulator met speciale effecten. In negen minuten tijd vliegen passagiers over 22 bekende plekken in Nederland. "We merken dat de herhalingswaarde groot is, omdat je steeds weer nieuwe dingen ziet", vertelt commercieel directeur Joost van Berkel aan Looopings. "Er kwamen dan ook veel verzoeken voor een jaarkaart."

Het nieuwe abonnement wordt de Flying Orange Fan Card genoemd. Abonnees mogen daarmee een jaar lang zo vaak langskomen als ze willen. Voor de pas moet 35 euro afgerekend worden. Een los kaartje voor de attractie kost 17,50 euro aan de kassa en 15 euro via internet.

Efteling
This is Holland opende in 2017. Het immense 'flying theatre' werd gebouwd door de Taiwanese firma Brogent Technologies. De soundtrack van de film komt van Efteling-componist René Merkelbach.

Meer This is Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be