Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris organiseert nachtelijk themafeest met honderd Disney-figuren

17-04-2019, 17.20 uur

Disneyland Paris organiseert een bijzonder evenement voor echte Disney-fans. Op vrijdag 13 september vindt in het Disneyland Park een exclusieve thema-avond plaats met meer dan honderd verschillende Disney-personages. Het feest, bedoeld voor abonnementhouders, duurt van 22.00 tot 03.00 uur.

"Disney-figuren zullen het volledige park overnemen", staat in de promotietekst. "Elk themagebied verwelkomt zijn eigen gasten, helemaal ondergedompeld in de omgeving." De attracties zijn gewoon geopend. Ook komt er een speciale show voor het kasteel van Doornroosje.

Tijdens de avond wordt er een nieuw meet-and-greet-systeem gehanteerd. "Dat zorgt ervoor dat iedereen zo veel mogelijk karakters kan ontmoeten." Entreekaarten voor de zogenoemde Disney Characters Night zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor 45 euro per stuk. Abonnees met een Magic Plus- of Infinity-pas mogen allemaal twee introducés meenemen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be