Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Technisch probleem bij attractie Phantasialand: al hele maand dicht

09-04-2019, 11.04 uur | Reacties

Eén van de heftigste attracties in Phantasialand kampt met een technisch probleem. De thrillride Talocan staat al sinds de seizoensopening op 1 april stil. Het Duitse pretpark heeft nog niet bekendgemaakt wat de attractie precies mankeert.

Medewerkers waren de afgelopen dagen regelmatig bezig met reparatiewerkzaamheden. Ook een uitkijkpunt is afgesloten. Borden bij de ingang van het park geven aan dat Talocan dicht zal zijn. De tijdelijke sluiting wordt echter niet vermeld op de website van Phantasialand. Op social media worden vragen over de kwestie genegeerd.

Talocan is een twaalf jaar oude suspended top spin van de Duitse fabrikant Huss Park Attractions. Bezoekers nemen plaats op een enorme bank met negentien zitplaatsen aan beide kanten. Vervolgens vliegen ze meermaals over de kop. Dat gaat gepaard met vuureffecten en spannende muziek.

Movie Park
Een vergelijkbare attractie in Movie Park Germany is momenteel eveneens buiten gebruik. Daar moet een motor vervangen worden.

Wie naar Phantasialand gaat, kan op dit moment ook geen ritje maken in de overdekte achtbaan Temple of the Night Hawk. Daar worden VR-brillen geïnstalleerd. De heropening vindt in de zomer plaats.

Meer Phantasialand
Reacties