Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Tientallen Efteling-medewerkers zetten cadeautje van directie op Marktplaats

09-04-2019, 13.45 uur

Niet alle medewerkers van de Efteling zijn blij met een cadeautje van de directie. Om te vieren dat het attractiepark vorig jaar een bezoekersrecord heeft gebroken, ontvingen alle personeelsleden onlangs een gratis Efteling-poef. Inmiddels proberen tientallen medewerkers het presentje te verpatsen op Marktplaats.

Op dit moment worden op de veilingsite meer dan vijftig verschillende Efteling-poefen aangeboden. Daar komen nog dagelijks exemplaren blij. Veel werknemers geven aan dat de poef niet in hun interieur past, vanwege het uiterlijk of omdat er simpelweg geen ruimte voor is.

De unieke zitkussens - voorzien van een Efteling-embleem en het bezoekersaantal van 2018 - blijken geliefde verzamelobjecten te zijn voor fans. Op sommige poefen is al meer dan 200 euro geboden.

Niet verbieden
De Efteling gaat medewerkers niet verbieden om het cadeau door te verkopen. "Het is een blijk van waardering voor het harde werk van het afgelopen jaar", laat een woordvoerder weten. "Natuurlijk begrijpen we dat het geschenk niet bij iedereen in de smaak kan vallen. Eenieder mag zelf beslissen wat hij of zij ermee doet."

Er zijn geen plannen om de zitkussens te gaan verkopen in de souvenirwinkels van het attractiepark.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be