Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Nieuw karakter in Plopsaland: koala Blinky Bill

08-04-2019, 17.13 uurBeeld: leroypretparkfan.be

Plopsaland De Panne heeft een nieuwe karakter geïntroduceerd. Bezoekers kunnen de komende tijd op de foto met de koala Blinky Bill, bekend van zijn eigen animatieserie. Het gaat om een testfase, vertelt een woordvoerder aan Looopings.

"We gaan kijken wat mensen van Blinky Bill vinden en hoe ze erop reageren", legt de voorlichter uit. Er zijn vooralsnog geen plannen voor attracties met de koala in de hoofdrol.

De eerste afleveringen van de tv-serie verschenen in 1993. Sinds 2008 is de reeks onderdeel van Plopsaland-eigenaar Studio 100. Tegenwoordig worden nieuwe afleveringen in Nederland uitgezonden op RTL 8, onder de noemer De Wilde Avonturen van Blinky Bill. In België is de show te zien op Studio 100 TV.

Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be