Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Nieuwe themamuziek in Attractiepark Slagharen

07-04-2019, 14:30 uur | ReactiesFoto: promenadefotos_extra

Bezoekers van Attractiepark Slagharen zijn voortaan al bij binnenkomst in de westernstemming. Het Overijsselse pretpark heeft op verschillende plekken nieuwe themamuziek geïntroduceerd, waaronder op de parkeerplaats en bij de entree. "Je waant je nu meteen in het Wilde Westen", vertelt directeur Wouter Pops aan Looopings.

Slagharen deed een beroep op verschillende bestaande western-soundtracks, onder meer van het Cincinnati Pops Orchestra. "We hebben een lijst van toepasselijke nummers samengesteld voor verschillende locaties in het park." Op veel plekken zijn nieuwe speakers geplaatst.


ZIE OOK: Attractiepark Slagharen start seizoen met nieuwe attractie

Vorig jaar nam het park een nieuwe ingang in gebruik. Tot nu toe was het daar stil. Pops: "Maar als je uit de nieuwe voetgangerstunnel komt en het entreegebouw doemt op, gaat dat nu gepaard met epische orkestrale filmmuziek." Ook in de Main Street, bij lanceerachtbaan Gold Rush en bij het klimparcours Black Hill Ranger Path draait aangepaste muziek.

Geluidsinstallatie
Verder klinken er Italiaanse melodieën in restaurant Randy's Pizza & Pasta en zijn er Mexicaanse deuntjes te horen in The Music Hall. Die laatste locatie heeft afgelopen winter een opknapbeurt ondergaan. Daarbij werden onder meer de geluidsinstallatie en de vloer volledig vernieuwd. In de zaal is dagelijks de Randy & Rosie Show te zien. Verder zijn er 's avonds voorstellingen voor vakantiegasten.

Attractiepark Slagharen ging vrijdag weer open met een nieuwe attractie, verschillende vernieuwde winkels en restaurants en een nieuwe 4D-film.ZIE OOK: Madurodam introduceert themamuziek: 'Je vliegt meteen een andere wereld in'

Reacties