Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Nieuwe themamuziek in Attractiepark Slagharen

07-04-2019, 14.30 uurBeeld: promenadefotos_extra

Bezoekers van Attractiepark Slagharen zijn voortaan al bij binnenkomst in de westernstemming. Het Overijsselse pretpark heeft op verschillende plekken nieuwe themamuziek geïntroduceerd, waaronder op de parkeerplaats en bij de entree. "Je waant je nu meteen in het Wilde Westen", vertelt directeur Wouter Pops aan Looopings.

Slagharen deed een beroep op verschillende bestaande western-soundtracks, onder meer van het Cincinnati Pops Orchestra. "We hebben een lijst van toepasselijke nummers samengesteld voor verschillende locaties in het park." Op veel plekken zijn nieuwe speakers geplaatst.

Vorig jaar nam het park een nieuwe ingang in gebruik. Tot nu toe was het daar stil. Pops: "Maar als je uit de nieuwe voetgangerstunnel komt en het entreegebouw doemt op, gaat dat nu gepaard met epische orkestrale filmmuziek." Ook in de Main Street, bij lanceerachtbaan Gold Rush en bij het klimparcours Black Hill Ranger Path draait aangepaste muziek.

Geluidsinstallatie
Verder klinken er Italiaanse melodieën in restaurant Randy's Pizza & Pasta en zijn er Mexicaanse deuntjes te horen in de Music Hall. Die laatste locatie heeft afgelopen winter een opknapbeurt ondergaan. Daarbij werden onder meer de geluidsinstallatie en de vloer volledig vernieuwd. In de zaal is dagelijks de Randy & Rosie Show te zien. Verder zijn er 's avonds voorstellingen voor vakantiegasten.

Attractiepark Slagharen ging vrijdag weer open met een nieuwe attractie, verschillende vernieuwde winkels en restaurants en een nieuwe 4D-film.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be