Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Gratis Toverland-tickets bij Kruidvat zijn weer beschikbaar

02-04-2019, 13:57 uur | Reacties

Kruidvat-klanten kunnen weer gratis kaartjes bestellen voor Toverland. De drogisterijketen begon vorige week met het weggeven van entreebewijzen voor het Limburgse attractiepark. Dankzij een stormloop waren de gratis tickets enkele dagen later alweer op. Vanaf nu zijn er weer enkele toegangskaarten beschikbaar, bevestigt een Toverland-woordvoerster aan Looopings.

"We hebben een beperkt aantal tickets toegevoegd aan de online kalender", aldus de voorlichtster. "Daarmee hopen we veel mensen blij te kunnen maken die tot nu toe achter het net visten. Het gaat wel om een eenmalige toevoeging, dus nu geldt echt: op is op."

ZIE OOK: Gratis kaartjes voor Toverland bij Kruidvat

Klanten van Kruidvat ontvangen tot en met zondag 7 april een vouchercode bij aankoop van één of twee actieproducten. Die kunnen ze op internet omwisselen voor een ticketcode. Vervolgens is het mogelijk om een gratis bezoek te plannen op een dag naar keuze tot 1 juli. In het voordeligste geval zijn bezoekers 3,48 euro per persoon kwijt.

Bijna elke datum
Sinds woensdagavond waren er echter geen Toverland-kaarten meer voorhanden. "Per dag geldt een beperkte capaciteit, maar op dit moment is bijna elke datum weer beschikbaar in de kalender", weet de woordvoerster. Alleen voor dinsdag 23 april, woensdag 29 mei, vrijdag 31 mei en dinsdag 11 juni zijn de kaarten al op.

Het inwisselen van de codes kan officieel tot en met 5 mei, maar hoogstwaarschijnlijk zijn de toegangsbewijzen al ruim voor die tijd uitverkocht.

ZIE OOK: Actie voor gratis Toverland-kaartjes werkt niet meer: klanten boos

Reacties
Bijdrage