Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Eettentjes in Walibi-themagebied Wilderness vernieuwd

31-03-2019, 23.21 uur

Walibi Holland heeft niet alleen aandacht voor de attracties in het vernieuwde themagebied Wilderness. Ook verschillende eettentjes in het parkdeel krijgen een opknapbeurt. Het pretpark schakelde het Almeerse ontwerpbedrijf Leisure Expert Group en de Deense decorateur MK Themed Attractions in om enkele horecapunten te renoveren.

Dat is te zien op vrijgegeven ontwerpen. Zo wordt pizzahuisje Merlin's Pizza aangepast. Verder komt er een nieuwe hotdogkraam. Het bestaande horecapunt Toast 'n Wrap behoudt dezelfde naam, maar krijgt wel een ander uiterlijk. In Wilderness bevindt zich ook het vorig jaar geopende kiprestaurant Cock-a-Doodle-Doo.

Welk gevoel moet Wilderness oproepen? "Het is vreemd, het is bijzonder, het is vriendelijk, het is lief", vertelt Walibi-directrice Mascha van Till. "Maar het is ook een beetje dat je denkt: nou, ik weet niet. Wat ga ik hierna nog zien?"

Hybrid coaster
De Leisure Expert Group is bekend van projecten in onder meer Europa-Park, Movie Park Germany en Bobbejaanland. Walibi gaat op zaterdag 6 april weer open. Zo'n drie maanden later opent de spectaculaire hybrid coaster Untamed.







Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be