Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Actie: onbeperkt tapas eten met gratis entreekaartje voor pretpark

01-04-2019, 00.06 uur

Tapasrestaurant La Cubanita deelt deze maand gratis toegangsbewijzen uit voor verschillende pretparken. Bij een speciaal arrangement ontvangen klanten een entreekaart voor Attractiepark Slagharen, Movie Park Germany, Bobbejaanland of Duinrell.

Het eropuit-menu met onbeperkt tapas eten plus een dessert kost van zondag tot en met donderdag 27,50 euro per persoon. De rest van de week bedraagt de prijs 31,50 euro. Voor kinderen tot en met 11 jaar geldt een aangepast tarief van 18 euro, of 23 euro op vrijdag en zaterdag.

De actie geldt de hele maand april. Vouchers kunnen verzilverd worden tot en met 30 juni. Gratis tickets zijn geldig voor een bezoek tussen 1 april en 30 juni. Kaarten kunnen uitverkocht raken. "Wij raden u aan niet te lang te wachten met het verzilveren van uw voucher", staat in de actievoorwaarden.

Snelste achtbaan
Bobbejaanland opent in juni de spectaculaire nieuwe triple-launch coaster Fury, de snelste achtbaan van de Benelux.

In 2016 en 2017 werkte La Cubanita nog samen met Walibi Holland.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be