Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Guardians of the Galaxy-chocoladecake nieuw in Disneyland Paris

28-03-2019, 11:48 uur | Reacties

In Disneyland Paris is sinds kort een bijzondere snack verkrijgbaar. Tijdens Marvel-festival Season of Super Heroes kunnen bezoekers een speciale Guardians of the Galaxy-chocoladecake bestellen. Het gaat om een cake in de vorm van de 'Awesome Mix Vol. 1', de iconische mixtape uit de eerste Guardians of the Galaxy-film.

Het Season of Super Heroes - met drie vernieuwde Marvel-shows en meet-and-greets - ging afgelopen weekend van start in het Walt Disney Studios Park. Het evenement duurt tot en met 16 juni. Naast het extra entertainment is er veel aandacht voor een aangepast horeca-aanbod.

ZIE OOK: Marvel-festival in Disneyland Paris van start: drie vernieuwde shows

Ook nieuw dit jaar zijn macarons in de stijl van Captain Marvel en boomwezen Groot. Restaurant en Coulisse biedt een Captain Marvel-burgermenu aan, met kaas, bacon, uien, pepers, Doritos-tortillachips en chipotlesaus. Verder kunnen hongerige gasten kiezen voor vegetarische chili of falafel in superheldenbakjes.

Koekjes en ijs
Daarnaast keerden verschillende Marvel-snacks van vorig jaar terug, waaronder Groot-koekjes en Black Panther-ijs. Het festival wordt in 2019 voor de tweede keer gehouden.

ZIE OOK: Speciale Marvel-snacks in Disneyland Paris tijdens Summer of Super Heroes

Reacties
Bijdrage