Attractiepark Toverland

Gratis kaartjes voor Toverland bij Kruidvat

25-03-2019, 12:24 uur | Reacties

Kruidvat geeft entreebewijzen voor Toverland weg. Wie deze week één of twee actieproducten koopt, ontvangt een voucher voor een gratis toegangskaartje voor het Limburgse attractiepark. In het gunstigste geval zijn bezoekers in totaal slechts 3,48 euro kwijt voor een ticket. Dat is bijna 90 procent goedkoper dan normaal.

De actie geldt bij aankoop van één product uit een categorie met opzetborstels van Oral-B, gezichtsverzorging van Olaz en scheerapparaten of navulmesjes van Gillette of Venus. Daarnaast krijgen klanten een gratis kaartje bij aankoop van twee producten uit een andere categorie. Daarbij horen onder meer Head & Shoulders, Herbal Essences, Always en Swiffer.


ZIE OOK: Toverland: minder bezoekers dan verwacht, maar toch tevreden

De goedkoopste optie is het kopen van twee pakken Always-inlegkruisjes van 1,74 euro per stuk. Het totaalbedrag - inclusief een Toverland-kaartje - wordt dan 3,48 euro. Het inwisselen van de actiecodes kan tot 5 mei. De entreekaarten zijn geldig tot en met 30 juni.

33 euro
De actie geldt ook voor pretparken als Duinrell en Avonturenpark Hellendoorn. Bij Toverland is het voordeel ten opzichte van de reguliere entreeprijs echter het grootst. Een kaartje kost daar dit jaar 33 euro aan de kassa.

Vorig jaar verwelkomde Toverland in totaal 812.000 bezoekers, een stuk minder dan waar de directie op had gehoopt. Voor 2019 verwacht men een stijging van het bezoekersaantal, vertelde een woordvoerster in januari.

ZIE OOK: Phantasialand verkoopt nu al kortingskaartjes voor winterseizoen

Reacties