Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Gratis kaartjes voor Toverland bij Kruidvat

25-03-2019, 12.24 uur | Reacties

Kruidvat geeft entreebewijzen voor Toverland weg. Wie deze week één of twee actieproducten koopt, ontvangt een voucher voor een gratis toegangskaartje voor het Limburgse attractiepark. In het gunstigste geval zijn bezoekers in totaal slechts 3,48 euro kwijt voor een ticket. Dat is bijna 90 procent goedkoper dan normaal.

De actie geldt bij aankoop van één product uit een categorie met opzetborstels van Oral-B, gezichtsverzorging van Olaz en scheerapparaten of navulmesjes van Gillette of Venus. Daarnaast krijgen klanten een gratis kaartje bij aankoop van twee producten uit een andere categorie. Daarbij horen onder meer Head & Shoulders, Herbal Essences, Always en Swiffer.

De goedkoopste optie is het kopen van twee pakken Always-inlegkruisjes van 1,74 euro per stuk. Het totaalbedrag - inclusief een Toverland-kaartje - wordt dan 3,48 euro. Het inwisselen van de actiecodes kan tot 5 mei. De entreekaarten zijn geldig tot en met 30 juni.

33 euro
De actie geldt ook voor pretparken als Duinrell en Avonturenpark Hellendoorn. Bij Toverland is het voordeel ten opzichte van de reguliere entreeprijs echter het grootst. Een kaartje kost daar dit jaar 33 euro aan de kassa.

Vorig jaar verwelkomde Toverland in totaal 812.000 bezoekers, een stuk minder dan waar de directie op had gehoopt. Voor 2019 verwacht men een stijging van het bezoekersaantal, vertelde een woordvoerster in januari.

Meer Attractiepark Toverland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be