Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Nieuwe onderdelen geleverd voor flying coaster Phantasialand

18-03-2019, 21.47 uur

In Phantasialand zijn nieuwe onderdelen gearriveerd voor de spectaculaire gelanceerde flying coaster F.L.Y., die naar verwachting in 2020 opengaat. Werkzaamheden voor de mysterieuze nieuwe attractie begonnen al in 2016. Bijna drie jaar later is de achtbaan nog steeds niet compleet.

Op een parkeerplaats van het Duitse pretpark liggen verschillende zwarte steunpilaren en bordeauxrode baandelen klaar om gemonteerd te worden. Het precieze baanverloop van de achtbaan is nog niet bekend. Phantasialand heeft alleen onthuld dat F.L.Y. de langste flying coaster ter wereld wordt en de eerste met een lancering.

Vorige maand kwam het logo van F.L.Y. naar buiten. De coaster is gesitueerd in het nieuwe themagebied Rookburgh, waar ook een nieuw hotel komt te staan. Volgens het attractiepark beleven gasten straks "een uniek samenspel" tussen het hotel en de achtbaan.

Meer Phantasialand
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be