Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Grootste pretpark van Engeland regelmatig om 16.00 uur dicht

19-03-2019, 11.21 uur

Het grootste pretpark van Engeland houdt er dit jaar sobere openingstijden op na. Attractiepark Alton Towers sluit de poorten in 2019 vaak al om 16.00 uur. Dat blijkt uit de nieuwe openingskalender van het bekende Britse park.

In maart, april, mei en juni gaat Alton Towers op de meeste doordeweekse dagen om 16.00 uur dicht. En zelfs in een drukbezochte maand als juli sluiten de poorten meermaals om 16.00 uur. De rest van de zomervakantie moeten bezoekers genoegen nemen met een sluiting om 17.00 of 18.00 uur.

Het is hoogst ongebruikelijk dat een groot Europees attractiepark zo vroeg sluit in de zomermaanden. Alton Towers kent in juli en augustus geen enkele avondopenstelling. Pas in oktober is het park op verschillende dagen tot later geopend, vanwege een halloween-evenement.

Bezuinigingen
Vorig jaar kondigde Alton Towers nog verschillende bezuinigingsmaatregelen aan op het gebied van attracties. Die werden na massale kritiek weer teruggedraaid. In 2017 noteerde het park nog twee miljoen bezoekers. Het bezoekersaantal van 2018 is nog niet bekendgemaakt.

Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be