Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi-fan schrijft erotische verhalen over Walibi-mascottes

08-03-2019, 17.27 uur

Een Franstalige tiener die helemaal gek is van de Walibi-personages, blijkt een opvallende hobby te hebben. Ene Laura publiceert zelf erotische verhalen over de mascottes van de Walibi-pretparken, met een hoop verontrustende scènes. De schrijfster schuwt scheldpartijen en verkrachtingen niet.

Op de website Wattpad staan tientallen verhalen waarin de kangoeroe Walibi en zijn tweelingbroer Squad de hoofdrollen spelen. Daarin komt superfan Laura zelf ook voor. Ze schrijft in eerste instantie dat de twee broers vechten om haar liefde. Later worden de verhalen gewaagder, met passionele liefdesscènes en een ongewenste zwangerschap.

Een hoop verhalen gaan over hoe het meisje en pretparkmascotte Squad een seksrelatie hebben. In één van de 29 verhalen op het account 'Walibi-Fans' wordt hoofdpersonage Laura verkracht door Squad. Ze beschrijft tot in detail hoe ze schreeuwt van de pijn en hevig bloedt terwijl de kangoeroe haar misbruikt. Niet veel later wordt het meisje verliefd op haar belager en vergeeft ze hem.

Tekeningen
Het is niet voor het eerst dat de Walibi-figuren gebruikt worden als inspiratiebron voor pikante creaties. Enkele jaren geleden bleek al dat een Nederlandse vrouw van in de dertig verhalen bedacht waarin ze de liefde bedrijft met de beroemde kangoeroe. Daar maakte ze ook enkele tekeningen bij.

De huidige Walibi-mascottes werden in 2011 geïntroduceerd. In drie van de vier Walibi-parken - Walibi Holland, Walibi Belgium en het Franse Walibi Rhône-Alpes - zijn nagenoeg alle personages inmiddels weer verdwenen. Daar loopt alleen Walibi zelf nog rond. Alleen het Franse park Walibi Sud-Ouest houdt nog vast aan de andere figuren, waaronder Squad en waternimf Fibi.

Condooms
Walibi Holland is zelf ook niet vies van wat seksuele toespelingen. Het attractiepark verkoopt bijvoorbeeld condooms met schunnige teksten op de verpakking en T-shirts met 'F#ck slow'.







Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be