Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-bezoeker springt op dak van bootje

23-02-2019, 18.21 uur

Een baldadige Efteling-bezoeker heeft vanmiddag een gevaarlijke stunt uitgehaald bij de Gondoletta. De knul sprong vanaf een brug bovenop een bootje van de attractie. Efteling-medewerkers hadden de jongen al snel in de gaten. Vervolgens werd de attractie stilgelegd, melden ooggetuigen aan Looopings.

Personeelsleden zijn daarna met een motorboot naar de minderjarige jongen toe gevaren. Zij hebben hem van het dak gehaald. Bij de uitgang van de Gondoletta werd hij opgewacht door beveiligers. Volgens omstanders is de ongemanierde bezoeker uiteindelijk uit het park gestuurd. Hij kreeg geen parkverbod, bevestigt een woordvoerster.

In 2017 vonden twee vergelijkbare incidenten plaats, waarbij bezoekers uit een bootje sprongen en een poging deden om bovenop een bootje te springen. "Vanzelfsprekend is dit niet toegestaan", liet een voorlichtster destijds weten. "Het is allesbehalve veilig."

Enkele jaren geleden werd het traject van de Gondoletta voorzien van nieuwe beveiligingscamera's.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be