Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling stuurt O.J. Punctuel het land in voor carnavalsfeest

20-02-2019, 22:52 uur | ReactiesFoto: promenadefotos

O.J. Punctuel, de strenge lakei uit de Efteling-attractie Symbolica, geeft binnenkort een optreden op een carnavalsfeest. Vorige week bracht het attractiepark het carnavalslied 't Is Ongeheurd Wat Hier Gebeurt uit, gezongen door de bekende 'secretaris protocollair'. Om de release van het nummer kracht bij te zetten, stuurt de Efteling hem het land in.

Punctuel brengt zijn carnavalshit op 1 maart ten gehore tijdens een feest ergens in Nederland. Via social media is de Efteling op zoek naar een geschikte locatie. "Wil je dat O.J. Punctuel op vrijdagavond 1 maart zijn carnavalskraker komt zingen op jouw carnavalsfeest?", staat in de beschrijving. "Doe dan mee aan de winactie!"

ZIE OOK: Efteling presenteert videoclip van carnavalshit O.J. Punctuel

Geïnteresseerden kunnen in een online formulier aangeven waarom ze Punctuel op hun feest willen hebben. Ook moeten ze opgeven om wat voor soort feest het gaat en hoe laat het begint. Na afloop van het optreden is er een meet-and-greet met de feestvierders. Een andere datum kiezen is niet mogelijk.

Directeur
De videoclip van 't Is Ongeheurd Wat Hier Gebeurt is inmiddels bijna 80.000 keer bekeken. In het filmpje komen verschillende bekende Efteling-medewerkers voorbij, waaronder directeur Fons Jurgens. De rol van Punctuel wordt gespeeld door ontwerper en entertainer Jeroen Verheij.

ZIE OOK: Efteling-figuur O.J. Punctuel brengt carnavalslied uit: 'Ongeheurd wat hier gebeurt'

Reacties
Bijdrage