Disneyland Paris

Frozen-wagen verdwenen uit parade Disneyland Paris

21-02-2019, 10:47 uur | Reacties

Frozen is geen onderdeel meer van de parade in Disneyland Paris. Sinds eind vorige week ontbreekt de grote Frozen-paradewagen in Disney Stars on Parade. Bezoekers moeten rendier Sven, sneeuwpop Olaf, ijskoningin Elsa en haar zus Anna al bijna een week missen.

Volgens een Disney-woordvoerster is de wagen - die Discover Wonder wordt genoemd - tijdelijk weg vanwege onderhoudswerkzaamheden. Ze kan niet zeggen wanneer de dagelijkse stoet weer compleet is. "Maar we verwachten dat gasten de Frozen-float snel weer kunnen zien."


ZIE OOK: Geen vuur bij draak in Disneyland Paris na ongeluk in Amerika

Afgelopen zomer moest de Frozen-wagen ook al tijdelijk weggehaald worden in verband met onderhoud. Toen werd de kar vervangen door een grote prinsessenwagen. Die wordt op dit moment gebruikt voor het dansspektakel Pirates or Princesses: Make your Choice, onderdeel van het Festival of Pirates and Princesses.

Vervolg
Frozen (2013) is de succesvolste animatiefilm aller tijden, met een totale opbrengst van ruim 1,2 miljard dollar. In november draait het vervolg in de bioscoop.

De komende jaren wordt het Walt Disney Studios Park in Parijs uitgebreid met een Frozen-themagebied. Daarover is nog weinig bekend.

ZIE OOK: Disneyland Paris haalt Frozen-paradewagen weg

Reacties