Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Mirabilandia

Dit zijn de attracties in het nieuwe Ducati World

07-02-2019, 20.34 uur | Reacties

Een Italiaans pretpark opent dit jaar een themagebied dat draait om het bekende motorfietsmerk Ducati. Nu weten we welke attracties er precies in Ducati World komen te staan. Op de officiële website van attractiepark Mirabilandia is sinds kort een overzicht van het attractie-aanbod te vinden.

Blikvanger wordt een 22 meter hoge dubbele spike coaster van de Duitse bouwer Maurer Rides, met losse tweepersoonkarretjes in de vorm van motoren. De interactieve achtbaan, waarbij passagiers zelf invloed kunnen uitoefenen op de snelheid, gaat Desmo Race heten. De werktitel luidde Superbike Race.

Voor kinderen komen er twee molens met motoren: Diavel Ring en Kiddy Monster. Enkele hypermoderne simulatoren geven bezoekers de kans om in een veilige omgeving te leren rijden. Wie zin heeft om écht te racen, kan terecht bij de racebaan Scrambler Run.

Inbegrepen
Toegang tot Ducati World zit inbegrepen bij een toegangsbewijs voor Mirabilandia. Het nieuwe seizoen start op 6 april. Entreebewijzen kosten 37,90 euro aan de kassa. Online krijgen bezoekers korting, afhankelijk van de verwachte drukte.

Mirabilandia is onderdeel van de Spaanse parkengroep Parques Reunidos, net als onder meer Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany.

Meer Mirabilandia
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be