Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Mirabilandia

Dit zijn de attracties in het nieuwe Ducati World

07-02-2019, 20.34 uur

Een Italiaans pretpark opent dit jaar een themagebied dat draait om het bekende motorfietsmerk Ducati. Nu weten we welke attracties er precies in Ducati World komen te staan. Op de officiële website van attractiepark Mirabilandia is sinds kort een overzicht van het attractie-aanbod te vinden.

Blikvanger wordt een 22 meter hoge dubbele spike coaster van de Duitse bouwer Maurer Rides, met losse tweepersoonkarretjes in de vorm van motoren. De interactieve achtbaan, waarbij passagiers zelf invloed kunnen uitoefenen op de snelheid, gaat Desmo Race heten. De werktitel luidde Superbike Race.

Voor kinderen komen er twee molens met motoren: Diavel Ring en Kiddy Monster. Enkele hypermoderne simulatoren geven bezoekers de kans om in een veilige omgeving te leren rijden. Wie zin heeft om écht te racen, kan terecht bij de racebaan Scrambler Run.

Inbegrepen
Toegang tot Ducati World is inbegrepen bij een toegangsbewijs voor Mirabilandia. Het nieuwe seizoen start op 6 april. Entreebewijzen kosten 37,90 euro aan de kassa. Online krijgen bezoekers korting, afhankelijk van de verwachte drukte.

Mirabilandia is onderdeel van de Spaanse parkengroep Parques Reunidos, net als onder meer Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Mirabilandia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be