Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Astérix

Opening van nieuw hotel Parc Astérix uitgesteld

06-02-2019, 17.35 uur

Het Franse pretpark Parc Astérix heeft de opening van een nieuw hotel uitgesteld. Eigenlijk was het de bedoeling om dit jaar het hotel Les Quais de Lutèce in gebruik te nemen. Nu is duidelijk dat de opening pas in de lente van 2020 plaatsvindt.

Les Quais de Lutèce wordt het derde hotel van Parc Astérix, na Hôtel des Trois Hiboux (1999) en Le Cité Suspendue (2018). Er komen 150 verschillende kamers, een groot restaurant en een binnenzwembad. Het hotel wordt vormgegeven als een havenstadje met water en bruggetjes.

De naam is gebaseerd op de oude Romeinse stad Lutetia. Die Gallische plaats vormde de basis voor de huidige Franse hoofdstad Parijs.

Dit jaar presenteert Parc Astérix de nieuwe 4D-film Attention Menhir en een tentoonstelling rond stripfiguren Asterix en Obelix. In 2021 opent een sensationele lanceerachtbaan.Meer Parc Astérix
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be