Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Burgers' Zoo vernieuwt lichtfestival

01-02-2019, 12:28 uur | Reacties

Het jaarlijkse lichtfestival van dierenpark Burgers' Zoo wordt dit jaar uitgebreid. De Arnhemse dierentuin organiseert in de voorjaarsvakantie traditiegetrouw het lichtevenement Burgers' Light. "Dit jaar voegen we een extra dimensie toe", vertelt een woordvoerder aan Looopings.

Naast enkele honderden lichtsculpturen, die speciaal voor de dierentuin werden gemaakt, komen er acteurs die met behulp van lichttechnieken verhalen vertellen. Dat gebeurt op vier podia langs de route. "Op die manier voegen we sfeer en interactiviteit toe", zegt de voorlichter.

ZIE OOK: Foto's: winterse lichtshows in Wildlands Emmen

Het 'lichttheater' vindt plaats van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 9 maart. Dan is ook een grote nieuwe buitenspeeltuin geopend. "Die gaan we middels lichteffecten en rookmachines tijdens Burgers' Light extra spannend maken."

10 euro
Bezoekers die overdag langskomen, mogen 's avonds blijven voor het evenement. Vanaf 18.00 uur kost een ticket nog 10 euro. Het park blijft open tot 21.00 uur, inclusief de overdekte gebieden Burgers' Bush en Burgers' Ocean. Abonnementhouders krijgen gratis toegang.

ZIE OOK: Burgers' Zoo bouwt nieuwe verblijven voor doodshoofdaapjes en maki's

Reacties
Bijdrage