Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Simulator laat Disney-fans zelf attractie besturen

31-01-2019, 21:41 uur | Reacties

Een simulator geeft fans van Disneyland Paris de kans om zelf een attractie te besturen. De website Ride Sims 2.0 heeft een gedetailleerde simulator gelanceerd van spookhuis Phantom Manor. Spelers krijgen de opdracht om zo veel mogelijk bezoekers een ritje te laten maken, door de capaciteit van de attractie zo goed mogelijk te benutten.

Ze kunnen de deuren van de attractie bedienen, de voorshows starten en de karretjes versnellen en vertragen. Het te snel laten gaan van de gondels, zodat bezoekers niet kunnen instappen, levert strafpunten op. Ook moet de attractie af en toe stilgezet worden, zodat mindervaliden plaats kunnen nemen in een bakje.

ZIE OOK: Disneyland Paris geeft uitleg over sluiting Phantom Manor

Op dit moment is de realistische simulator één van de weinige manieren om Phantom Manor in actie te zien. De attractie is namelijk al ruim een jaar gesloten voor een enorme onderhoudsbeurt. Wanneer het spookhuis weer opengaat, is nog niet bekend.

Gratis
De simulator is gratis te spelen via de website van Ride Sims. Vooraf registreren is verplicht. De spellen maken gebruik van Adobe Flash en verschillende toetsenbordcombinaties. Daarom zijn ze alleen beschikbaar op desktopcomputers.

Op de site stonden al simulators van onder meer Baron 1898 uit de Efteling, Taron uit Phantasialand en Rock 'n' Roller Coaster uit Disneyland Paris.

ZIE OOK: Zelf een attractie besturen? Website lanceert achtbaansimulators

Reacties
Bijdrage