Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland introduceert solliciteren via WhatsApp

29-01-2019, 17.02 uurBeeld: Esmee Luijpers Photography

Interesse in een baan bij Toverland? Wie in het Limburgse attractiepark wil werken, hoeft geen uitgebreid sollicitatieformulier meer in te vullen. Het is tegenwoordig mogelijk om bij Toverland te solliciteren met behulp van WhatsApp.

Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "Je hoeft maar een berichtje te sturen en dan plannen we direct via WhatsApp een afspraak in voor een sollicitatiegesprek", legt ze uit. "En tijdens dat gesprek hoor je meteen of je aangenomen bent. Makkelijker kan haast niet."

Op die manier wil Toverland het sollicitatieproces een stuk eenvoudiger en sneller maken. Het park is op dit moment op zoek naar vierhonderd medewerkers, waarvan het grootste gedeelte voor de horeca. Ook zijn er een hoop teamleiders en supervisors nodig. Hoveniers, beveiligers en marketeers zijn eveneens welkom.

Roosters
Toverland kan de hulp goed gebruiken. Vorig jaar kampte het park op drukke dagen met een personeelstekort, vertelde directrice Caroline Kortooms onlangs in een interview. "We kregen niet alle roosters dicht zoals eigenlijk had gemoeten", zei ze.

Alle vacatures zijn te vinden op de website van Toverland. Solliciteren kan door een WhatsApp-bericht te sturen aan het telefoonnummer 0650036141. Een online formulier invullen mag ook.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be