Disneyland Paris

Foto's: piraten en prinsessen nemen Disneyland Paris over

20-01-2019, 21:59 uur | Reacties

Piraten en prinsessen nemen het deze winter tegen elkaar op in Disneyland Paris. Het Disneyland Park staat tot en met zondag 17 maart in het teken van het Festival of Pirates and Princesses, met drie verschillende shows. Hoogtepunt is het muzikale dansspektakel Disney Pirates or Princesses: Make your Choice.

In themagebied Main Street U.S.A. kunnen bezoekers meerdere keren per dag zien hoe de Disney-prinsessen en Mickey Mouse proberen om acrobatische piraten onder leiding van Minnie Mouse af te troeven. Beide teams vertrekken vanaf een ander punt in het park - It's a Small World en Town Square - om elkaar vervolgens te treffen op Central Plaza, bij het kasteel van Doornroosje.


ZIE OOK: Foto's: Star Wars-festival van start in Disneyland Paris

Op het programma staan verder de Jack Sparrow-show Hoist the Flag, Mateys en de miniparade Princess Promenade, met Elena of Avalor en Sofia the First. Het Festival of Pirates and Princesses wordt in 2019 voor de tweede keer gehouden. Vorig jaar vond het evenement in de lente plaats.

Star Wars
Wie niet van piraten of prinsessen houdt, kan de komende maanden terecht in het naastgelegen Walt Disney Studios Park voor het Star Wars-festival Legends of the Force.ZIE OOK: Jack Sparrow krijgt eigen show in Disneyland Paris

Reacties