Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Zanger Douwe Bob 'poepend' gespot in de Efteling

18-01-2019, 13.11 uur

Douwe Bob heeft vanochtend voor een merkwaardig tafereel gezorgd in de Efteling. De bekende singer-songwriter was te gast in het attractiepark voor een live-uitzending van Ekdom in de Morgen, de radioshow van dj Gerard Ekdom op Radio 10. Na afloop werd hij 'poepend' gespot.

Op een foto is te zien hoe Douwe Bob met zijn broek op zijn knieën gehurkt naast het IJspaleis zit. Het beeld wekt de suggestie dat de zanger wel héél nodig naar de wc moest en niet op tijd een toilet kon vinden.

Een Efteling-woordvoerder laat weten dat de singer-songwriter alleen een grapje uit wilde uithalen. Op zijn Instagram-pagina staat inmiddels ook een foto van het voorval. "Nu al de leukste barbecue van 't jaar!", zette hij erbij. Om hem heen staan verschillende personen die ogenschijnlijk aan het urineren zijn. Het is niet duidelijk waarom het gezelschap op deze manier op de foto ging.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be