Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Walibi Belgium

Walibi Belgium geeft winkelpubliek voorproefje op nieuwe attractie

21-01-2019, 22:05 uur | ReactiesFoto: Kris Van de Sande

Walibi Belgium heeft bezoekers van een winkelcentrum afgelopen weekend een voorproefje gegeven op een nieuwe attractie. Het Belgische pretpark opent komend voorjaar de interactieve darkride Popcorn Revenge. In Wijnegem Shopping Center stond zaterdag een interactieve fotostudio in de stijl van de attractie.

Met behulp van een green screen konden passanten zichzelf laten fotograferen alsof ze in de attractie zaten. Er hingen posters met parodieƫn op films en series als The Walking Dead, Mary Poppins, The Lion King en The Lord of the Rings. Medewerkers deelden gratis popcorn uit.


ZIE OOK: Karretjes van nieuwe attractie Walibi Belgium gepresenteerd

In Popcorn Revenge maken Walibi-bezoekers een ritje door een bioscoop waar de popcorn tot leven is gekomen. Ze kunnen punten scoren door op de popcorn te schieten. De karretjes zijn vormgegeven als bioscoopstoelen.

Kinderachtbaan
De attractie komt te liggen in het vernieuwde themagebied Karma World. Naast de darkride opent Walibi Belgium dit jaar ook een kinderachtbaan in themadeel Fun World, het voormalige Walibi Playland. Het zomerseizoen begint op zaterdag 6 april. De openingsdatum van Popcorn Revenge is nog niet bekend.ZIE OOK: Walibi Belgium werkt aan nieuw themagebied met darkride

Reacties