Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium geeft winkelpubliek voorproefje op nieuwe attractie

21-01-2019, 22.05 uurBeeld: Kris Van de Sande

Walibi Belgium heeft bezoekers van een winkelcentrum afgelopen weekend een voorproefje gegeven op een nieuwe attractie. Het Belgische pretpark opent komend voorjaar de interactieve darkride Popcorn Revenge. In Wijnegem Shopping Center stond zaterdag een interactieve fotostudio in de stijl van de attractie.

Met behulp van een green screen konden passanten zichzelf laten fotograferen alsof ze in de attractie zaten. Er hingen posters met parodieën op films en series als The Walking Dead, Mary Poppins, The Lion King en The Lord of the Rings. Medewerkers deelden gratis popcorn uit.

In Popcorn Revenge maken Walibi-bezoekers een ritje door een bioscoop waar de popcorn tot leven is gekomen. Ze kunnen punten scoren door op de popcorn te schieten. De karretjes zijn vormgegeven als bioscoopstoelen.

Kinderachtbaan
De attractie komt te liggen in het vernieuwde themagebied Karma World. Naast de darkride opent Walibi Belgium dit jaar ook een kinderachtbaan in themadeel Fun World, het voormalige Walibi Playland. Het zomerseizoen begint op zaterdag 6 april. De openingsdatum van Popcorn Revenge is nog niet bekend.







Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be