Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: beroemde Star Wars-acteur in Disneyland Paris

16-01-2019, 21.15 uur

Een beroemde acteur uit de Star Wars-saga was onlangs te gast in Disneyland Paris. De Brit John Boyega, bekend van zijn rol in de Star Wars-films The Force Awakens (2015) en The Last Jedi (2017), bracht een bezoek aan de Disney-parken voor Star Wars-festival Legends of the Force.

Boyega, die in de films de rol van Finn speelt, werd in de Disney-parken geconfronteerd met Darth Vader, Chewbacca en enkele Stormtroopers. Dat is te zien in een korte YouTube-video.

De acteur weet wel waarom de Star Wars-films zo populair zijn. "Het gaat over de eeuwige strijd tussen goed en kwaad en dat geeft mensen altijd een nostalgisch gevoel. Ook de genialiteit van bedenker George Lucas en zijn manier van verhalen vertellen speelt mee."

Legends of the Force in het Walt Disney Studios Park duurt nog tot en met zondag 17 maart.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be