Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Marketingdirecteur Walibi Holland vertrekt binnen een half jaar

16-01-2019, 16.52 uur

De nieuwe marketingdirecteur van Walibi Holland, die nog geen half jaar aan het werk was, neemt ontslag. Tom Bouchier heeft besloten om het pretpark al na vijf maanden te verlaten. Dat bevestigt hij aan Looopings. "Maar er is absoluut geen sprake van wrok", benadrukt het directielid.

"Bij een nieuwe baan stel ik mezelf na een aantal maanden de vraag wat ik van het werk vind", legt Bouchier uit. "Hier kwam ik tot de conclusie dat de rol die van me gevraagd wordt niet de rol is waar ik energie van krijg. Ik merk dat de organisatie zich in een transitieperiode bevindt, terwijl ik liever een merk uitbouw en verder ontwikkel."

Het directielid en het attractiepark gaan in goed overleg uit elkaar. Bouchier - eerder ruim elf jaar werkzaam voor Landal GreenParks - heeft al een nieuwe uitdaging gevonden. Hij blijft tot 1 februari aan het werk.

Zoektocht
Walibi start binnenkort met een zoektocht naar een nieuwe sales- en marketingdirecteur. Verder bestaat de directie uit algemeen directrice Mascha van Till, operationeel directeur Gerben Kempenaar en directeur parkbestedingen Erik de Wild.

Op dit moment wordt er ook gezocht naar een marketingmanager, een assistent-manager horeca, een netwerkingenieur, een accountmanager en een persvoorlichter. De vorige woordvoerder besloot al in zijn proeftijd op te stappen.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be