Disneyland Paris

Disneyland Paris introduceert speciaal Star Wars-pakket voor 59 euro

12-01-2019, 23:59 uur | Reacties

Disneyland Paris introduceert een vip-pakket voor fans van Star Wars. Voor 59 euro per persoon mogen bezoekers de wachtrijen van drie Star Wars-attracties één keer overslaan. Dat zijn achtbaan Hyperspace Mountain, vliegsimulator Star Tours en meet-and-greet-locatie Starport.

In Starport, gelegen in themadeel Discoveryland van het Disneyland Park, is Darth Vader te ontmoeten. Verder ontvangen de vips een exclusief Star Wars-souvenir. Ook worden er speciale plaatsen gereserveerd bij avondspektakel Star Wars: A Galactic Celebration in het Walt Disney Studios Park.


ZIE OOK: Foto's: Star Wars-festival van start in Disneyland Paris

Het pakket, dat 'Star Wars Experience +' wordt genoemd, is verkrijgbaar vanaf 30 januari voor een bezoek tussen 9 februari en 17 maart. De prijs is exclusief een entreekaartje voor de Disney-parken. Abonnementhouders met een Magic Plus- of Infinity-pas ontvangen respectievelijk 10 en 15 procent korting.

Gratis
Disneyland Paris heeft al jaren een gratis FastPass-service waar alle bezoekers gebruik van kunnen maken. Ze krijgen dan versnelde toegang tot een attractie na het reserveren van een tijdvak. Sinds vorig jaar bestaan er ook enkele betaalde varianten. De duurste optie, waarmee de wachtrijen van alle FastPass-attracties onbeperkt overgeslagen kunnen worden, kost op hoogseizoendagen 150 euro per dag bovenop de entreeprijs.

ZIE OOK: Disneyland Paris vraagt 150 euro per persoon voor onbeperkte FastPass

Reacties